Bruudruuster Rock

Bruudruuster Rock
$

Scroll

Volg ons

Line-up

Covid-maatregelen

Wie zijn we, wat doen we?

Bruudruuster Rock, het enige echte ‘Uustakkerse’ festival! Jaarlijks organiseren wij samen met vrijwilligers en oud-leden een festival in Oostakker.

Wij bieden een gevarieerd programma van zowel muziek als randanimatie voor jong en oud. En bovenal: we blijven volledig gratis!

Kom jij van ‘Uustakker’? Dan heb jij zeker al van ons gehoord!

 

Wil jij deel uitmaken van ons team?

Zoals bij elke vrijwilligersorganisatie, zijn wij ook op zoek naar vrijwilligers. 

Meehelpen is steeds vrijblijvend.

Vrijwillige hulp

Vul het formulier hiernaast in om uw vrijwillig in te schrijven om te helpen met het festival. Dit is volledig onbezoldigd en zorgt ervoor dat er elk jaar een groot deel van de Gentse streek bij elkaar komt. Wij profileren ons dan ook als familiefestival en proberen het dus zo laagdrempelig mogelijk te houden. Het formulier invullen is steeds vrijblijvend en is niet bindend. Wij nemen contact met u op zodra wij een planning hebben opgemaakt, waarbij u natuurlijk nog steeds het recht hebt om uw mening te geven en/of eventueel niet vrijwillig te helpen en/of uw gegevens aan te passen. Als organisatoren hebben wij veel respect voor elkaar en respecteren wij dan ook andere hun beslissing indien ze zouden helpen zeker als je ziet met hoe weinig personen de laatste jaren wij Bruudruuster Rock opzetten en de weinige steun die we van bepaalde organisaties krijgen. Zonder vrijwilligers bestaat er geen Bruudruuster Rock! We hadden dit dan ook in eren gehouden.

Bruudruuster(ke) Rock

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)