Maegher Goet

$

Scroll

Volg ons

Menu –

Drank en versnapering

Wie zijn we, wat doen we?

Het Maegher Goet is een VZW dat gelegen is aan het dorpsplein te Oostakker. Wij zijn een jeugd- en cultuurcentrum voor en door de jongeren van Oostakker en omstreken.

Voor en door jongeren

Het Maegher Goet is een jeugd- en cultuurcentrum dat in december 1972 oorspronkelijk opgericht is als jeugdhuis, met als doel een plek te bouwen voor de jongeren van Oostakker en omstreken. Zo kunnen zij zich ten volle ontwikkelen in het bijzijn van sociale contacten.

Het Maegher Goet is er voor en door jongeren. Deze jongeren organiseren samen met vrijwilligers zelfstandig en op regelmatige basis activiteiten op maat van onze leden. Ook staan wij steeds open voor verfrissende ideeën.

Wij willen een ontmoetingsplaats zijn waar de jongeren van Oostakker en omstreken terrecht kunnen. Wij hebben dan ook een breed assortiment aan activiteiten voor deze tal van verschillende persoonlijkheden. Deze activiteiten zijn op een gestructureerde manier georganiseerd zodat iedere jongere zich thuis voelt en zich kan amuseren. Wij organiseren filmavonden, feestjes, optredens van live bands etc. Kortom, voor ieder wat wils.

Een jeugd- en cultuurcentrum is belangrijke voor de persoonlijke ontwikkeling van de jeugd en draagt bij aan de ontwikkeling van hun talenten en persoonlijke groei. Daarom willen we een huiselijke sfeer creëren waar deze jongeren naartoe kunnen.

Bij ons is iedereen welkom. Daarom luidt onze slogan: Maegher Goet, zoveel meer dan pintjes drinken.

Vrijwilligerswerk

Wij zijn een vrijwilligerswerking. Ons team bestaat uit een reeks studenten en werkende mensen die elk hun steentje bijdragen aan deze organisatie. Dit team werkt volledig vrijwillig. Hierdoor kunnen we niet ten lle tijden garanderen dat wij op alle openingsdagen kunnen openen.

Zoals bij elke vrijwilligersorganisatie, zijn wij ook op zoek naar vrijwilligers. Wil jij deel uitmaken van ons team? Contacteer ons dan snel!